klick

Sterling Silver "Carrie" Modell Namnhalsband 


KLICK

Jennifer i silver


I need some sleep


plugg

   

Det finns inget bättre sätt att plugga än såhär


Klackarna I Taket



Jag är med, var med du också


Farmville

Nu har jag fastnat och kommer inte komma ur.


Jag hissar och dissar



Gina Tricots Peyton tröjor

Dom är olagligt sköna och så snygga, Jag har tre stycken och kommer nog att köpa fler nu när det har kommit nya färger, Och + att de är så sjukt billiga, 149:-... passar min fattiga plånbok som handsken.
 


Kändisar dejtar kändisar

Det rykas ju om att Schlagersjärnan Carola och Rockbandstrummisen Kicken Dejtar... Underbart säger jag bara, jag hoppas att hon har hittat rätt nu. Vi är trötta på den äppelkindade Runar och Carola, Nu är det Kicken och Carola som är grejen. Dom delar ju melodifestivalen minnen tillsammans eftersom båda har ställt upp i tävlingen. Och sen har vi Idoljury Laila Bagge och Niklas Wahlgren, dom har ju tom förlovat sej, Urgulligt tycker jag.

 





Desiree Nilsson

Hon är rena rama kopian av Kissie, Det tar två timmas så gör Desiree exakt samma sak som Kisse precis gjorde. Kisse är betydligt mkt snyggare och mer framgångsrik.


Lappade Jeans

Jag hatar dom, dom är sjukt fula. Speciellt dom här, så överdriven lappning alltså.


PAX !!!^^



DOLCE&GABBANA, rosa, guld, fina hörlurara^^ , inbyggd spegel.
kan det bli mer mej?:O


Nu vet jag vilken mobil jag ska ha.


Maltes Järngruva

Hej snart ska jag, Emma, Jullebulle, Fanny, Klara och Alexander gå till "Maltes Järngruva" hahah, den nya ungdomsgården i skolan. Imorgon blir det roligt:D

   XOXO


LOST: Charm

Hej idag har jag varit med Jullebulle och brytit min oskrivana lag och druckit ännu mer RedBull, sen hade hon läxor att göra så då gick jag till Adam och sen kom Robin och Alexander, vi satt bara på den här nya solbänken i skolan och pratade om... hahahah stackars er för ni får inte veta. Sen helt plötsligt upptäcker jag att min ena charm är borta, och såklart den dyraste av dom -_-' En liten charm på en cm som jag ska hitta efter at ha varit en hel dag i halva alsike och hela skolan. HUR FAN LYCKAS JAG??? Men min lilla hjälte Adam hittade den såklart hahah.

Idag kom min american apparell kjol, hihihi yes äntligen, då vet jag vad jag ska ha på mej imorgon iaf. Så fin i höstens färg och allt.

   <----DEN!!!!


   XOXO

Pojken som kallades Det

Godmorgon !

Fanny ringde imorse och berättade att vi hade sovmorgon, så himla skönt för då slapp jag lektionen som förstör tisdagsschemat. Så nu ska vi bara ha SO, NO och Franska och sen slutar vi, soft dag:)
Efter skolan ska jag träffa lilla Jullebulle och lusläsa min bok.

   XOXO

RSS 2.0