Francais



I LOVE FRANSKA !!!

Vi är bara fyra elever och då är franskan skitkul :D
Förra året va det nästan den tråkigaste lektionen men nu äger den, hahah Sanna flummungen XD


OSERIÖST



Jag är konstig

SOS Hjälp!?


Den som köper denna åt mig är bäst :*


ha,ha,ha



HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

Jag dööööööööör

HappyHippo



GISSA HUR GLAD JAG BLEV !?:o
när jag hittade denna tröja, jag har typ letat efter en sån här med färgade ärmar på och sen bah kom den fram på fokis blogg HÖHÖHÖHHÖHÖ, fett glad:D
Jag hatar trycket som är på som lixom man får inte bli kräsen.
Och jag och fanny har jobbat i tre dagar nu och känat ett tuden kronor på att jobba typ 2 timmar i tre dagar HOHOHOHO fett bra. Men jag vill ha en gitarr... Mycket vill ha mer.


Snowy list ;D


Men bara när du inte hör, vågar jag säga så.


I can't live with och without you


Det går inte att sätta pris på vår vänskap

Alexander :*

Du är den snällaste jag vet, tror inte du kan vara dum nästan och du betyder asmycket för mig, jag kommer aldrig släppa dig och det kan jag faktist lova. Du är den ända som kan få mig på humör när jag är nere och det är ovärdelig vänskap. Vi har varit vänner i ett år kanske och det året har varit det bästa i mitt liv, Det går inte att beskriva hur lycklig jag är som har dig bästa vän, Jag älskar dig Alexander Lööv<3

Ny avatar

 
Nu                                                                         Då


Im a changed man



Chris Brown har skrivit denna låt till Rihanna, tycker det är jättegulligt av honom med det gick ju rykten om att han hade slagit henne och då kan inte äns den här låten hjälpa, På texten låter det ju som att han har gjort något fel iaf. Nej du Rihanna, stå upp för dig själv och låt inte detta smicker vinna.


Gurk-Dieten?

Hejhej bloggen !
Idag gick jag och Fanny hem till mig efter skolan och åt våran otroliga famous diet, cappuccino och gurka med dipp. Sen åkte jag till stallet och kollade på Angelicas nya kattungar. De var uuuurgulliga, alldeles lurviga som små tussar.

Nu sitter jag här och dricker min tredje kopp kaffe idag <3

RSS 2.0